Het ZeroWater filtersysteem

Vele testen bewijzen het: ons 5-traps filter levert op een unieke manier schoon water. Het filter verwijderd 99% van de opgeloste vaste stoffen uit het water. Dat is bijna 50% meer dan de concurrerende merken. Daarom kunnen we met recht zeggen: ZeroWater haalt meer uit je water!

Ook effectief tegen lood,
Fluoride, PFOS en PFOA!

De werking van het 5-traps filter

De 5 lagen naar goed gereinigd water

ZeroWater is de enige filterkan die door de NSF gecertificeerd is op filteren van lood. Lood is zeer schadelijk voor je gezondheid. Over het algemeen filteren waterbedrijven het meeste lood uit je drinkwater. Maar wanneer je loden (binnen)leidingen hebt, kan er nog steeds een grote hoeveelheid lood in je kraanwater terechtkomen. 

De afgelopen tijd zijn PFOS en PFOA vaak in het nieuws vanwege het effect op onze gezondheid. Voor beide is ZeroWater in de USA bezig met het verkrijgen van een NSF-certificering. Tot dusver zullen we daarmee het enige filtermerk met deze certificeringen zijn.

vs
5-TRAPS
FILTER
ZEROWATER
WATERKAN
VERWIJDERT VRIJWEL
ALLE OPPERVLAKTE ACTIEVE
STOFFEN
2-TRAPS
FILTER
MARKTLEIDER
WATERKAN
VERWIJDERT VRIJWEL
ALLEEN KALK UIT HET
WATER

Meten = weten

Alleen ZeroWater haalt een TDS waarde van 0

Opgeloste vaste stoffen (TDS) zijn vast materialen die volledig opgelost kunnen worden in water. Doordat de stof volledig opgelost is in water is het mogelijk de stof door middel van filtratie te verwijderen. Stoffen welke vallen onder TDS zijn onder andere: Mineralen, zouten en  metalen

Verhoogde niveaus van de TDS (het totaal aan opgeloste vaste stoffen) in jouw drinkwater kunnen de smaak en het uiterlijk van het water beïnvloeden. Omdat het testen van water in laboratoria duur is heeft ZeroWater gekozen voor een eenvoudig uit te voeren thuis test. Hiervoor gebruik je de, bij de kan geleverde, TDS meter. Wil je de TDS test doen voordat je een filtersysteem aanschaft dan kan je een losse TDS-meter kopen via onze shop

TDS is de Engelse afkorting voor Total Dissolved Solids, dat wil zeggen een optelsom van alle vaste stoffen die in het water zijn opgelost. TDS wordt gemeten in ppm = parts per million.

De TDS waarde van het drinkwater door heel Europa verschilt heel sterk. Wij hebben waarden gemeten van 100 ppm tot wel 560 ppm.  Omdat er een groot verschil tussen de waardes is vraag ZeroWater-Europe alle ZeroWater gebruikers om hun TDS-waardes door te geven. Op onze TDS metingen kaart kan je bekijken wat de TDS waarde van metingen bij jou in de omgeving is.

Veel mensen gebruiken nu al een eenvoudige waterfilterkan voorzien van een koolstof-filter. Dat is al vele malen beter dan het drinken van ongezuiverd kraanwater, maar nog blijven er veel vervullende deeltjes in het water achter. Bekijk de ZeroWater testresultaten voor meer informatie

De testen: oordeel zelf

Check de effectiviteit van
het ZeroWater filter